Cumhuriyet Gazetesi din eğitiminden rahatsız: 'Dayatma' diye servis ettiler

Cumhuriyet Gazetesi, pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimin tekrar başlamasının ardından okullarda verilen din dersinden rahatsız oldu. Ders programlarında Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerinin yer almasından rahatsız olan gazete, söz konusu haberi "Okullarda 'Kur'an' dersi dayatması" şeklinde servis etti.

Cumhuriyet Gazetesi, 1,5 yıl aradan sonra başlayan yüz yüze eğitimin üçüncü gününde okullarda verilen din dersinden rahatsız oldu. Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerinin ders programlarında yer almasından rahatsız olan gazete, haberi tepki çeken bir dille servis etti.

"KUR'AN DERSİ DAYATMASI"

Okullarda, Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerinin ders programlarında yer almasından rahatsız olan Cumhuriyet gazetesi, haberi "Okullarda 'Kur'an' dersi dayatması" olarak okuyucularına servis etti.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber