Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygu dolu anları: "Benim kahramanım sizsiniz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Konya Gençlik Buluşması'nda bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anısını anlatması üzerine duygu dolu anlar yaşandı.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Konya Gençlik Buluşması'nda duygu dolu anlar yaşandı. 

"BENİM KAHRAMANIM SİZSİNİZ"

Mikrofonu eline alan bir vatandaş, 15 yıl önce bir kaza geçirdiğini ve ağır yaralandığını anlattı. O dönemlerde Sayın Emine Erdoğan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle çok ilgilendiğini söyleyen vatandaş, Erdoğan'ın kendisini hastanede ziyaretine geldiğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini sürekli takip ettirdiğini ve tedavi masraflarını üstlendiğini anlattığı o anlarda duygu dolu anlar yaşandı. 

Vatandaşın "Herkesin bir kahramanı vardır, benim kahramanım da sizsiniz" sözleri üzerine Erdoğan'ın da duygulandığı görüldü. 

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!