Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a "Rahat durmazsan vururuz" mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki Gençlik Buluşması'nda Yunanistan'a net bir mesaj verdi. Erdoğan, “Yunanistan, füzelerimizden korkuyor. TAYFUN füzesi Atina'yı vurur diyorlar, vuracak tabi sen rahat durmazsan." ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Türkiye'nin Akdeniz ve Ege'de barış adımlarını provokasyonları ile her defasında boşa çıkaran Yunanistan, olumsuz tavırlarına devam ediyor..

Son olarak uluslararası anlaşmalara göre silahlandırılması ve asker çıkarılması yasak olan adaları silahlarla donatan Atina yönetimi, tatbikat yaparak Türkiye'yi kışkırtmalarını sürdürdü.

Samsun'da Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda düzenlenen Gençlik Buluşmaları programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin sorularını yanıtladı.

Yerli füzelerle ilgili soruyu yanıtlayan Erdoğan, Yunanistan'ın korktuğu 'Tayfun füzesine değindi.

"RAHAT DURMAZSA VURURUZ TABİ"

"Füzelerimizi yapmaya başladık. Tayfun diyorsun şimdi Yunan ürküyor, 'Atina'yı vurur' diyor" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"E vuracak tabi, sen rahat durmazsan, Amerika’dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan, Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak. ABD'yi defalarca uyardım umurlarında olmadı, bize yanlış yapıyorlar"

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!