Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özalp'taki kalleş saldırıya tepki! "Hain saldırının bedeli bu alçaklara ödetilecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Can'ın Özalp ilçesinde Vefa grubuna yapılan terör saldırısı ile ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "Bugüne kadar olduğu gibi bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’ın Özalp ilçesinde terör örgütü PKK tarafından Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında "Dün Van'ın Özalp ilçesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırı, terör örgütünün perdeler arkasına saklanmaya çalışılan menfur yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hainliklerine her gün bir başkasını ekleyen, aziz milletimizin tüm değerlerine saldıran; birliğimize, beraberliğimize ve canımıza kast eden teröristlere ve onların destekçilerine karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. Saldırıda şehit olan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir." dedi.

Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu! Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki!
Sonraki Haber