Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!

Kritik Kabine Toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi saat 14.10'da başladı. Sürpriz görüşme sona erdi. İki liderin '10 büyükelçi ve Suriye'de harekatı' görüşmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bugün kritik bir zirve gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 'Cumhur İttifakı Zirvesi' saatler 14'ü gösterdiğinde Beştepe'de başladı.

NELER KONUŞULDU?

Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kritik görüşmesine sonrası yapılacak açıklamalara çevrildi. 

Görüşmede, Erdoğan ve Bahçeli'nin Suriye'de terör unsurlarına yönelik yapılması muhtemel operasyonu ve 10 büyükelçi ile ilgili atılacak adımların konuşulduğu düşünülüyor. 

İşte ikilinin sürpriz görüşmesinden ilk kareler;

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Başkan Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ile yapacağı görüşmenin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısına katılacak. Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıya bakanlar kurulu tam kadro katılacak.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber