Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdmanlarınızı aksatmayın topluma örnek olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan milli yıldızlarla video konferans yöntemiyle 1.5 saat sohbet etti.

Buluşmaya Bakan Kasapoğlu, Nihat Özdemir ve Şenol Güneş de katılırken, 30 oyuncu evlerinden görüntülü bağlandı.



Milliler, görüşmede Başkan Erdoğan'a, "Biz her desteğe hazırız. Bu süreçte ne yapmamız gerekiyorsa yaparız" dediler
Erdoğan da, milli oyunculara 'Evde kal, hareketsiz kalma' kampanyasını hatırlatıp "İdmanlarınızı yapın, örnek olun" dedi

KALIN VE ALTUN DA KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Ay-yıldızlı oyuncular ile sohbet etti... Video konferans yöntemiyle yapılan görüşmeye 30 milli oyuncu katıldı.. Saat 13.00'te başlayan toplantı 1.5 saat sürdü. Görüşmede, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcular video konferansta hazır bulundu.

VİDEO KONFERANSA KATILAN FUTBOLCULAR:

GURBETÇİ OYUNCULAR DA BAĞLANDI
Oyunculara hatırlarını soran Başkan Erdoğan, #evdekalhareketsizkalma platformunda milli sporcuların da toplumumuza egzersiz konusunda destek olmasını istedi. Ay-yıldızlı oyuncular da, "Bu süreçte sonuna kadar ne yapmamız gerekiyorsa yaparız" yanıtını verdi. Toplantıya yurt dışından katılan Cenk Tosun, Zeki Çelik, Oğuzhan gibi isimler, Türkiye'nin bu süreci çok iyi yönettiğini vurguladılar. Mili yıldızlar, Erdoğan'a, "Türkiye salgın sürecini en iyi yöneten ülke. İnşallah en az hasarla bu zamanı Türkiye atlatacak" dedi.

ŞARTLAR HİÇ OLMADIĞI KADAR UYGUN
Başkan Erdoğan da oyunculara teşekkür ederek, "İdmanlarınızı aksatmayın, geride kalmayın. Formda ve sağlıklı kalın. En popüler spor dalının temsilcileri olan futbolcularımızın bu konuda öncülük etmesi, topluma örnek olması gerekiyor. Türkiye'nin büyük başarılar elde etmesi için şartlar hiç olmadığı kadar uygundur. İnşallah bu kadro uluslararası alandaki başarılarıyla tarihe geçecektir " ifadesini kullandı. TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de bu güzel buluşma için Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.

İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz ve elektriğe zam var mı? Dünya Bankası: Türkiye’ye daha fazla yatırım gelecek
Sonraki Haber