Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek!

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, satır arasında isim vermeden eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ve PKK elebaşı Öcalan hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan, "Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Onların da kendi içlerinde hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı yapacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının bir bölümünde ekonomiye ve gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve PKK ele başı Abdullah Öcalan'la ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

"ONLARIN DA KENDİ İÇLERİNDE BİR HESAPLAŞMALARI VAR"

İki taraf arasında bir hesaplaşma olacağını söyleyen Erdoğan, "Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Bu teröristlerden oluşan parlamento demokratik bir parlamento olamaz. Zannediliyor ki şu an her yer toz pembe. Onların da kendi içlerinde hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı yapacaklar" şeklinde konuştu.

Küflü çikolataların CEO’su eğitimi ve markayla ilgili yalan söylemiş İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME: ABD TAŞINIYOR MU? Greçka nasıl yapılır?
Sonraki Haber