Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan'ı yalnız bırakmadı

Doğan Holding, iş hayatındaki 60. yıl dönümünü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı bir programla kutladı. Erdoğan, medya patronluğu döneminde zaman zaman sert polemikler yaşadığı iş adamı Aydın Doğan'a gecede jest yaparak teşekkür konuşmasında, "Yaptığı hizmetlerden dolayı ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Doğan Holding'in 60. kuruluş yıl dönümü vesilesi ile Aydın Doğan ve eşi Sema Işıl Doğan ev sahipliğinde, Doğan grubuna ait Hilton Bosphorus İstanbul'da bir davet verdi.

Geceye eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğan ailesiyle birlikte kameralara poz verdi.

Erdoğan, Doğan Grubunun 60. Kuruluş Yıl Dönümü Gala Gecesi'ne katılarak, geçmişte ağır eleştirilerde bulunduğu Aydın Doğan’a övgü dolu sözlerle teşekkür etti.

15 TEMMUZ ÖVGÜSÜ

Cumhurbaşkanı, Aydın Doğan hakkında, "Sayın Doğan, başarılı bir iş adamı, iyi bir Kelkit ve Gümüşhane sevdalısı olduğu kadar takdire şayan bir hayır ve kültür sanat insanıdır. Kurduğu vakıf ile bu yönünü kurumsallaştırmıştır. Kendisinin 15 Temmuz darbe girişimindeki ilkeli ve sağlam duruşunun altını da özellikle burada çizmek istiyorum. Doğan Grubu medyadan çekilmiş olsa da kendisinin diğer alanlardaki çalışmaları ve yatırımlarıyla bu güçlü demokratik duruşu desteklemeyi sürdüreceğine inanıyorum." diye konuştu.

GEÇMİŞTE YAŞANAN GERGİNLİKLER UNUTULDU

Aydın Doğan'ın medya patronu olduğu dönemde, özellikle 28 Şubat sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğan medyası tarafından büyük haksızlıklara uğramıştı.

Erdoğan için "Muhtar bile olamaz" manşeti atan Doğan medyası, Cumhurbaşkanı'nın başbakanlığı döneminde de kendisine açıktan cephe almıştı.


Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü CHP'de torpil atamaları hız kesmeden devam ediyor! Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber