Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı'nı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile görüşmesinin ardından Ampute Futbol Milli Takımı'nı kabul etti. Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı, kazandıkları kupayla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

This browser does not support the video element.

Huber Köşkü'ndeki kabulde milli takım oyuncuları ve teknik heyetinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, eski Gençlik ve Spor Bakanları Osman Aşkın Bak ile Akif Çağatay Kılıç yer aldı. 

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon olmuştu. Turnuvaya 10-0'lık Gürcistan galibiyetiyle başlayan Ay-Yıldızlılar ardından İtalya'yı 11-0, İrlanda'yı da 4-0'la geçmişti.

Yarı final maçında Rusya'yı 5-2 mağlup eden Ay-Yıldızlılar, finalde ise İspanya'yı 6-0 mağlup ederek unvanını korudu.

Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı! TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi TARAFTARA SORDUK: FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ MİYDİ? SÜPER LİG'DEN ÇEKİLİR Mİ? ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU'NDA NELER OLUYOR? Ertem Şener'den bomba gibi iddia: Fenerbahçe kendine lig bakıyor!