Çukur yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Çukur dizisi saat kaçta başlıyor?

Show TV ekranlarının fenomen dizilerinden Çukur’un yayın günü ve hangi günler yayınlandığı merak konusu oldu. Dizinin yakın takipçileri Çukur yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor sorusuna yanıt aramakta. Peki, Çukur dizisi saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi adım adım finale doğru gidiyor. 4. sezonda final yapacağı daha önceden açıklanan Çukur dizisinin 129. yeni bölümü ile ilgili bir de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Çukur dizisinin yeni bölümünün bayram haftası nedeni ile çekimlerine 1 hafta ara verildiği ve beklenen 129. bölümünün 17 Mayıs Pazartesi akşamında yayınlanmayacağı daha önceden açıklandı.

ÇUKUR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Ancak bayram haftası nedeniyle 17 Mayıs Pazartesi akşamında Çukur 129. yeni bölümü ekranlarda olmayacak. Çukur 129. yeni bölümü ile gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Çukur dizisi yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un son bölümünde; Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlendi ve Amca’dan intikam almak adına yemin etti. Cumali Amca bir kez daha Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü.

Amca'yı ellerinden kaçıran Yamaç'ın, "Biz bitti demeden bitmez!" sözleri, Koçovalı kardeşlerin intikamlarından vazgeçmeyeceğini bir kez daha gözler önüne sererken yaşanacak büyük hesaplaşmada sonun ne olacağı şimdiden merak edilir bir hale geldi.

Çukurlular, genç yaşta kaybettikleri Karaca ve Celasun'u sonsuzluğa uğurlarken kızını kaybetmenin acısıyla sarsılan Ayşe, Karaca'nın ölümünden tüm Koçovalıları sorumlu tuttu. Ayşe'nin ağır sözlerinden sonra Cumali, Amca'ya saldırmak için harekete geçti. Kahvenin önünde Cumali'nin yolunu kesen Çukurlu gençler, ona katılmak istediğini söyleseler de, daha önce Amca'nın yanında yer aldıkları için hala büyük bir öfke duyan Cumali, herkese büyük tepki göstermekten geri kalmadı.

Dünya Bankası finansmanı iddialarına yalanlama Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret Kalleş saldırılarda öldürülen kadın sayısını açıkladı
Sonraki Haber