Covid-19 aslında bir bakteri mi?

İtalya’daki doktorlar, koronavirüsten ölen kişilerde yaptıkları otopsi sonucunda Covid-19'un bir virüs değil bakteri olduğunu iddia etti. Enfeksiyon ve Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Duran Tok, koronavirüs ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü'nün 'koronavirüs sebebiyle vefat eden kişilere otopsi yapılmasın' uyarısına uymayan İtalyan doktorlar, Covid-19'a yakalanıp hayatını kaybeden kişiler üzerinde otopsi yaptılar. Kişinin ölüme neden olan durumun virüs değil bir bakterinin sebep olduğunu iddia eden doktorlar, bakterinin kan pıhtılaşmasına neden olduğunu ve kişinin ölümüne sebebiyet verdiğini buldular.
 
Enfeksiyon ve Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Duran Tok, İtalya'daki doktorların ilginç tespiti hakkında SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs aslında bir bakteri mi? Covid-19 tedavisi nasıl yapılmalı? Koronavirüs bağışıklık sistemini nasıl çökertiyor? Sıcak havalar koronavirüsü azaltır mı? Koronavirüs hastalık yaratma özelliğini nasıl kaybeder? Koronavirüs insan vücüdunda nasıl pıhtılaşma yapıyor? Türkiye’deki son vakaların seyrine göre, Covid-19 vakaları ne zaman bitebilir?

Doç. Dr. Duran Tok'un açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber