Çocuğunuzun ayak sağlığı için bunlara mutlaka dikkat edin! Çocuklar için ayakkabı nasıl seçilir?

Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Doç.Dr. Bilgehan Çatal, ebeveynlerin çocuklarına ayakkabı seçerken sıkça yaptığı hatalara ve ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Büyük numara ayakkabıların ayağı yeteri kadar tutmadığı için denge bozulmalarına ve sık düşmeye neden olabileceği konusunda uyarıda bulunan Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Doç.Dr. Bilgehan Çatal, “Ayrıca ayak ayakkabının içinde hareket edeceği için ayakkabı vurmalarına neden olup ayak sağlığını bozabilir. Bu nedenle çocuklarınıza okul ayakkabısı alırken uygun numarayı tercih edin.” tavsiyelerinde bulundu.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı!