Çocuk yoğun bakım doktorlarının gözyaşları...

Korona hastalarının tedavi gördüğü çocuk yoğun bakım servislerinde duygusal olarak çok ağır bir atmosfer hakim. Her biri çocuk sahibi olan doktorların anne şefkati ile yaklaştığı küçük korona hastaları iyileşmeyi ve annelerine kavuşacakları günü beklerken, yoğun akım doktorları da kendi çocuklarına ve annelerine hasret..

Koronavirüs salgını her ne kadar çocukları daha az etkilese de, farklı rahatsızlıkları bulunan çocuklar virüs nedeniyle hastanelerde tedavi görmek zorunda kalabiliyor.

Habertürk Muhabiri Öznur Karslı Çetiner ile kameraman Özcan Öztürk, sağlık çalışlarının bu zorlu mesaisine tanıklık etti.

İstanbul'un en yoğun hastanelerinden Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çocuk yoğun bakım ünitelerini görüntüledi.

YAYIN SIRASINDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU!

Çocuk Yoğun Bakım Sorumlusu Dr. Nilüfer Yalındağ Öztürk'ün eşliğinde hastaneyi gezen Öznur Karslı Çetiner hayatının en zorlu yayınlarından birisini gerçekleştirdi ve birçok duygusal ana tanıklık etti.

Yoğun Bakım Sorumlusu Dr. Nilüfer Yalındağ Öztürk, tedavi gören çocukların en çok annelerini yanlarında görmek istediklerini belirtirken, "Biz anne gibi olamayız ama elimizden gelen şefkat ve ilgiyi her zaman gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Zor şartlar altında, zor bir dönemde fedakarca görev yapan doktor Öztürk, "Annemi çok seviyorum, ben de annemi bayağıdır görmüyorum. Çocuklar yaşasın, çocuklar çok iyi yaşasınlar" diye konuştu. Bu sırada duygulandığı gözlenen Nilüfer Yalındağ Öztürk gözyaşlarına hakim olamadı.

Hastanede görev yapan Padiatri Yoğun Nakım Doktoru Feyza İnceköy Girgin de korona hastası çocukların ilgiye ve morale ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Yanlarında anneleri yok tek güvendiği kişiler sizsiniz." dedi.

Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem!
Sonraki Haber