Çocuğu askere gidenlere ayda 800 TL destek parası veriliyor! İşte Malatya Aile Bakanlığı asker yardımı başvurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Malatya'da yaşayan ve çocuğu askerde olan ailelere maddi destek sağlıyor.. Bu kapsamda, Malatya'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan asker ailelerine ayda 800 TL yardım parası veriliyor. İşte, Malatya asker yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sosyal yardım programları" çerçevesinde Mersin'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere maddi yardım sağlıyor. 

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

AİLE BAKANLIĞI MALATYA ASKER AİLESİ YARDIMI BAŞVURU KAPSAMI

Vatani görevini yerine getirmekte olan vatandaşları, sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelerinin askerlik görevi süresince desteklenmesi amacıyla yürütülür.

ASKER AİLESİ YARDIMI İÇİN E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ek belgeler istenebilir.

Bunlara ek olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım programlarına e-Devlet sistemi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Bunun için, e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak ilgili sekmeye ulaşıp başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber