CNN Türk'e giden İrem Çiçek'in de ihracı istendi!

CHP'nin MYK'sında alınan ve Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından kamuoyuna duyurulan CNN Türk'e boykot kararına uymadığı gerekçesi ile ihraç talebi ile parti disiplin kuruluna sevk edilen isimlere İrem Çiçek de katıldı. Çiçek, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye katılmıştı. İrem Çiçek, Sputnik Radyo'da Atilla Güner'e, CHP hakkındaki ihraç istemini ve CNN boykotu konusunda düşüncelerini açıkladı...

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, 3 Şubat'ta aldığı boykot kararına uymadığı gerekçesi ile CNN Türk'te canlı yayına katılan Ümit Kocasakal ve Mehmet Sevigen'den sonra İrem Çiçek hakkında da ihraç süreci başlattı. 

Milletvekili aday adayı olduğu süreçte parti ile bağ kuran, daha sonra ise partide hiçbir faaliyeti bulunmayan İrem Çiçek'i ihraç talebi ile parti disiplin kuruluna sevk etti.

Gazeteci Atilla Güner'in Sputnik Radyo'daki programı Günün Manşeti'ne telefonla katılan İrem Çiçek, CHP'nin CNN Türk'e uyguladığı boykot kararı ve yayın sırasında Güner'den öğrendiği hakkındaki ihraç talebi hakkında görüşlerini paylaştı.

CHP'nin A takımı tarafından alınan boykot kararının partide aktif görevi olmayanlara bile uygulanmasını demokratik bir yöntem olarak görmediğini belirten İrem Çiçek, "Şu an partiler üstü durmayı daha uygun görüyorum kendim için ve en azından önümüzdeki 10 yıl. Zaten Abdullah Gül çıkışı gibi CHP'yi eleştirdiğim durumlar da var. Zaten bana da uygun bir şey değil bu. Partinin bir yanlış kararı olduğunda buna yanlış diyebilmeliyim. Dolayısı ile siyasi bir beklentim de olmayacak." dedi. 

Partinin yapması gerekenin ihracı düşünmek yerine gençleri siyasete daha fazla nasıl sokarıza kafa yormak olduğunun altını çizen Çiçek, bu kanalları izleyen ve kendileri ile aynı fikirde olmayan birçok kişi olduğunu hatırlatarak "Mesela bizim sütçü Salim Amca var. 'Radyodan izledim çok güzel konuştun kızım' dedi. Bizimle aynı düşüncede değil oysa. Dolayısıyla buralarda konuşmanın ben daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Halk TV'de konuşalım tamam ama ben Ergenekon-Balyoz davaları sırasında (bugün bu kararı veren Tuncay Özkan da dahil cezaevindeydiler) tüm ana akım medyaya konuşuyordum. İlk televizyona çıktığım kanal CNN Türk'tü mesela. Ahmet Hakan'ın o dönemde yazıları vardı. O dönem karşımızdaki ekip siz darbecisiniz, darbe yaptınız derken bile 'yok küstüm ben oynamıyorum' demedim. Ana muhalefet partisinin bir kuruma boykot uygulamasının bir karşılığı olurmu bilmiyorum." diye konuştu. 

Katıldığı bir yayında moderatörün yanlı yönetimini hissederse çıkmama kararını şahsen alabileceğini ifade eden İrem Çiçek, partinin A takımının aldığı bu kararın tüm tabanda karşılığının olmadığını söyledi. Bu nedenle böylesi bir boykot kararına çok da anlam veremediğini belirten Çiçek, hakkındaki ihraç kararını öğrendiğinde ise "Henüz karar gelmedi ama bununla ilgili bundan daha fazla yapacağım bir açıklama da yok. Yarın bir gün CNN'e çıkan milletvekilleri olursa kendileri istifa edecek mi göreceğim. Bu her alınan kararın doğru olduğu anlamına gelmez. Partileri de böyle görmememiz, diktatör tavırlardan vazgeçmemiz lazım." ifadelerini kullandı... 

Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Dubai'de sağanak hayatı felç etti! İşte yaşananlar... TCBM Başkanı Fatih Karahan'dan enflasyon açıklaması!
Sonraki Haber