CMYLMZ'ın çağrısına Koca'dan olumlu yanıt

Sanatçı Cem Yılmaz, Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan sağlık çalışanları için organizasyon düzenlenmesi çağrısında bulunmuştu. Yılmaz, Twitter hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısına olumlu yanıt verdiğini duyurdu.

Sanatçı Cem Yılmaz, pandemi döneminde sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunmuş ve hiçbir ücret almadan bu organizasyonun içinde yer alacağına dile getirmişti.

Daha sonra sosyal medya hesabından bir mesaj daha atan Cem Yılmaz, Bakan Koca'nın kendisine olumlu yanıt verdiğini belirtti.

Yılmaz mesajında, "Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

İşte Cem Yılmaz'ın çağrısı ve gelişmeye ilişkin son tweeti şöyleydi:

"Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim."

"Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu."

Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar! Tokat sallanmaya devam ediyor! 3.2 büyüklüğünde deprem oldu Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü
Sonraki Haber