Citroen yeni logosunu tanıttı “İlerlemenin zarif bir sembolü”

Fransız otomobil şirketi Citroen dün gerçekleştiği etkinlikte yeni logosunu tanıttı. Bu hamle ile 10. logosuna geçiş yapan Citroen, yeni logosunun “ilerlemenin zarif bir sembolü" olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

Citroen, dün gerçekleştiği etkinlikte yeni logosunu tanıttı. 2023 yılı itibariyle tüm modellerde kullanıma başlayacak olan logonun sloganı ise "Hiçbir şey bizi citroen gibi hareket ettiremez." oldu.

2023 YILINDA TÜM MODELLERDE

Webtekno'nun haberine göre Citroen, yeni logonun 2023 yılı itibarıyla konsept araçlar da dahil olmak üzere tüm modellerde kullanılacağı ifade edildi. Ayrıca şirketin internet sitesi, broşürleri ve hatta araçlarındaki multimedya sistemi de yeni logo ve bu yeni logo için dizayn edilmiş font ile kullanılmaya başlayacak. 

Citroen'in yenilenen logosu, şirketin 1919 yılında kullanmaya başladığı ilk logonun yenilenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıktı. Aslında burada alttan verilmek istenen bir mesaj var. Citroen, elektrik dönüşümünün başlangıcı için ilk logosuna dönüş yaptı. Şirket şimdi yepyeni ve elektrikli motorlu araçlarıyla yeni bir döneme kapı aralamış olacak.

Elektrikli otomobil devrimi, otomobil üreticilerin çok büyük bir bölümünü yeniden markalaşma yoluna itti. Markalarını yenileyen şirketler, genel anlamda daha sade logolarla karşımıza çıktılar. Citroen de bu trende ayak uydurmuş gibi görünüyor. Eylül ayı bitmeden yeni bir elektrikli otomobil tanıtacak olan Citroen, yenilenen logonun araçlarda nasıl görüneceğini de gözler önüne sermiş olacak.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber