Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci ile boşanan Gökhan Çıra: ''Kendimi hiç biseksüel hissetmedim''

26 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra, cinsiyet değiştirdikten sonra iki kez evlendiği sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Gökhan Kalaycıoğlu'nun YouTube'da yayınlanan 'Haber Bahane' programına konuk olan Çıra, ''Trans bir bireyle evli olmak sana biseksüel hissetirdi mi?'' sorusu karşısında bakın neler söyledi...

Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci ile yaptığı evlilikle adını geniş kitlelere duyuran eski futbolcu Gökhan Çıra, Gökhan Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan Çıra, sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun "Biseksüel hissettin mi?" sorusuna "Hayır, kendimi hiç öyle hissetmedim" cevabını verdi. 38 yaşındaki Ciğerci ile ikinci evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Gökhan Çıra programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. 

İşte Gökhan Çıra'nın açıklamalarından satır başları...

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!