Cinsel içerikli görüntüleri canlı yayında ortaya çıktı!

Geçtiğimiz Ağustos Ayında Afyonkarahisar'da Tuncay Demirel adlı vatandaş şüpheli bir kazada vefat etmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün işlenen olaya ilişkin Demirel'in ölümüyle ilgili suçlanan eşinden peş peşe şoke eden itiraflar geldi. Yasak aşkı ile ölümünden hemen önce kocasına yakalanan Nazife Demirel, eşinin internette izlediği uygunsuz görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Demirel, Müge Anlı'nın izlediği görüntülerin nasıl çekildiğini ise bilmediğini ileri sürdü.

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert"te Afyonkarahisar'da 23 Ağustos günü şüpheli bir kazada öldüğü belirtilen Tuncay Demirel'in vefatı öncesinde yaşanan olaylar masaya yatırıldı.

45 yaşındaki Tuncay Demirel'in eşi Nazife Demirel ve yasak aşkı Yasin tarafından planlı bir şekilde öldürüldüğü iddia ediliyordu.

Nazife Demirel'in Müge Anlı dahil bir çok kişinin gördüğü uygunsuz görüntüleri de iddiaları güçlendirecek cinstendi. İddiaların odağındaki Nazife ise yasak aşkı ve ölen eşi hakkında peş peşe itiraflarda bulundu.

GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTE GÖRDÜ

3 çocuk babası Tuncay Demirel Nazife Demirel ile 20 yıllık evliydi. İş gereği sık sık şehir dışına giden Demirel, yine şehir dışına çıktığı bir gün internete tesadüfen eşi Nazife Demirel'in bir eğlence mekanındaki görüntülerini gördü. İzledikleri karşısında şoke olan Tuncay Demirel, Afyonkarahisar'a geri dönüp eşine görüntüleri sorunca "Yasin isminde biri beni zorla çalıştırdı" cevabını aldı.

KARISI İLE YASAK AŞKINI OTOMOBİLDE GÖRDÜ

Bu olaydan bir süre sonra 23 Ağustos günü Tuncay Demirel, 3 çocuğu ile aracına binip Afyonkarahisar merkezdeki pazara ekmek satmak için gitti. Bu sırada pazarda bir otomobilin içinde eşi Nazife ile yasak aşkı Yasin'i gördü. İkili hızla oradan uzaklaşmaya çalışırken Tuncay Demirel arabanın üzerine atladı. Talihsiz adam, arabanın üzerindeyken başka bir aracın çarpması ile yola savruldu. Bu düşme sonucunda Tuncay Demirel vefat etti. Tuncay Demirel'in ağabeyi Nurettin Demirel ve diğer aile üyeleri olayın kaza değil planlı bir cinayet olduğunu ileri sürdü.

NAZİFE DEMİREL SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Kocasını öldürmekle suçlanan Nazife Demirel ise Müge Anlı'nın da izlediği cinsel içerikli görüntülerle ilgili "O gün işe gitmiştim. Sabah kalktığımda telefondan çekilmiş videoları gördüm. Nasıl çekildi nereye atıldı hiç bir bilgim yok. Karakola gittim şikayetçi oldum Yasin'de. Yasin yaptı diye düşündüm. Sonrada o yapmamıştır diye şikayetimi eşimden habersiz aldım." dedi.

Nazife Demirel eşi Tuncay Demirel ile kavga ettikten sonra Yasin'in evine gidip 2-3 gün kaldığını da itiraf etti.

GÖNÜL İLİŞKİSİNİ KABUL ETTİ

Yasin isimli şahısla gönül ilişkiniz var mıydı? sorusuna Nazife Demirel "Aramazda bir gönül ilişkisi var ama öyle büyük bir gönül ilişkisi yok" dedi. Beraber çalıştığınız için aranızda bir gönül ilişkisi başladı o zaman sorusuna da Demirel "Evet" cevabını vererek Yasin isimli şahısla arasındaki gönül ilişkisini kabul etti.

Deprem bölgesi için mücbir sebep kararı PKK/KCK AVRUPALI GENÇLERDEN ÖRGÜTE ADAM DEVŞİRİYOR BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi!
Sonraki Haber