'Çingeneler Zamanı' filmi tiyatro sahnesinde izleyiciyle buluşuyor

Yönetmenliğini Emir Kusturica'nın üstlendiği ve Kusturica'nın en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen 1988 yapımı 'Çingeneler Zamanı' (Time of the Gypsies) filmi, 2018 yılında tiyatro sahnelerine müzikal olarak uyarlanmıştı. Kumbara Görsel Sanatlar'ın prodüksiyonunu üstlendiği 'Çingeneler Zamanı' filmi tiyatro sahnesinde izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İki bölümden oluşan oyun 6 Eylül'de Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nda tiyatroseverlerle buluşacak.

Sinema eleştirmenleri tarafından bir başyapıt olarak kabul gören,1988 yılında Emir Kusturica’nın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Çingeneler Zamanı (Time of the Gypsies) filminin uyarlaması niteliği taşıyan ve Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosunun prodüksiyonunu üstlendiği 'Çingeneler Zamanı Ederlezi Müzikali' seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! 23 Nisan mesajları! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi