Cihat Arslan'dan Hamit Altıntop'a Stefan Kuntz eleştirisi... "Bu yüzden..."

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz tercihi eleştirdi: "Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar".

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz tercihini eleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar" dedi.

Radyo Gol'e konuşan Arslan, şunları söyledi:

"Sakatlıklar yaşadık, covid durumları yaşadık, buna rağmen daha fazla puan toplamalıydık. Bu takımın yarısı sakatlıklardan dolayı oynamadı. Bu hafta galibiyet için iyi hazırlandık, 3 puan istiyoruz."

"Bina taşınamaz haldeyse inşaya sıfırdan başlamalısınız. Ancak gerçekten sıfır noktasında mıyız? Piontek dönemini hatırlıyoruz. Piontek, Avrupa Şampiyonu olarak gelmişti. Piontek dönemi puan olarak başarısız bir dönemdi ancak bırakılan yapı çok kıymetliydi. Birçok antrenöre de yol açtı ve onların başarılı kılınmasında ana sebep oldu. Belki Stefan Kuntz'un hayalinde de bu olabilir."

ALTINTOP KENDİ VATANDAŞINA GÜVENMİYOR 

"Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar Federasyon çaycısını değiştirmeye güç yetiremiyor. Ülke futbolunu mu değiştirecek?"

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 2-1 mağlup olan Kasımpaşa, ilk 8 haftada 6 puan toplayabildi. Takımın başına 2. haftada geçen Cihat Arslan, pazar günü ağırlayacakları Göztepe karşısında 3 puanı alamazsa galibiyet hasreti 7 maça çıkacak.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber