Christian Eriksen öldü mü? Sağlık durumu nasıl?

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Euro 2020 maçında yere yığılan ve kalp masajı yapılan Christian Eriksen öldü mü sorusuna futbol severler yanıt aramaya başladı. Peki, Christian Eriksen sağlık durumu nasıl?

Euro 2020 B grubu ilk maçında Danimarka ile Finlandiya milli takımları karşı karşıya gelirken korkunç bir olay yaşandı. Danimarka milli takım forması giyen yıldız oyuncu Christian Eriksen maçın 43. dakikasında topsuz alanda yere yığıldı. Yerde hareketsiz kalan Eriksen'e sağlık görevlileri müdahale ederek kalp masajında bulundu.

Christian Eriksen Öldü Mü?

Sağlık görevlileri Christian Eriksen'e kalp masajı yaparken ardından sedyeyle oyuncunun dışarı alındığı gözlemlendi. UEFA yaşananların ardından Danimarka - Finlandiya maçının tatil edildiğini duyurdu.

Maçta ilk yarının son anları oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığılınca oyuncunun kalbinin durduğu belirtildi. Oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Christian Eriksen'in sağlık durumunun iyi olduğu bilgileri geliyor.

İsrail'e bir darbe de oradan geldi Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı
Sonraki Haber