CHP'li Veli Ağbaba, kadın teröristi Meclis'te böyle ağırlamıştı

Sık sık teröristlere verdiği destekle gündeme gelen CHP, yine siyaset gündeminde yer edindi. Mersin'de polisevine düzenlenen hain saldırısı sonrasında kadın teröristin CHP'nin "Mağdur gazeteciler" listesinde yer aldığı ortaya çıkmıştı. Bu olayın ardından CHP'li vekil Veli Ağbaba'nın bir dönem terörist Özge Aydın'ı mağdur öğrenci olarak Meclis kürsüsüne çıkardığı o anlar yeniden gündem oldu.

This browser does not support the video element.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Ankara'da terör suçundan gözaltına alınan TTB üyesi öğrenciler ve aileleriyle birlikte 3 Aralık 2012 tarihinde basın toplantısı düzenlemişti.

"TEK SUÇLARI MESLEKLERİYLE İLGİLİ ÇALIŞMAK"

Veli Ağbaba, o gün yaptığı konuşmada; "Silahlı terör örgütüne üye olmaktan suçlanan bu öğrencilerin en temel ortak özellikleri, hayatlarında hiç silah görmemeleri. Bu genç sağlık öğrencilerinin tek suçları düşünmek ve meslekleriyle ilgili çalışma yapmak." demişti.

Ağbaba'nın Meclis'te kürsüye çıkardığı Özge Aydın ise; terörle bir bağları olmadığını belirterek, sadece tıp okuyan öğrenciler olduğunu söylemişti.

 


SURİYE'DE ÖLDÜRÜLDÜ

Terör örgütü için yurt içi ve dışında birçok eyleme katılan Özge Aydın (kod adı Ceren Güneş), TSK'nın Barış Pınarı Harekatı'nda öldürülen YPG'li teröristler arasına eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur! CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI?