CHP'li Tanju Özcan'dan Erdoğan'a destek pankartı!

Sivri çıkışları ile adından söz ettiren CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan son hamlesi ile gündemde... Belediye binasına pankart astıran Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretinde yaptığı açıklamalara destek verdi, NATO'dan çekilme çağrısı yapıldı.

Bolu Belediye Meclisi’nde geçen hafta ABD’yi kınayan bir önergenin oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın talimatıyla belediye binasına, "Dünya beşten, Türk milleti ABD’den büyüktür" ifadelerinin yer aldığı dev bir pankart asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD temaslarına destek verilen pankartta, “Ey hadsiz ABD! Anlamıyoruz zannetme! ABD, tarihte hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin dostu olmamıştır. Bu ülkede Alevi-Sünni gerginliğini çıkartan ABD yönetimleridir. Bu ülkede Kürt-Türk çatışmasını çıkartmak için PKK/YPG terör örgütünü kuran ve hâlâ silah veren ABD yönetimleridir. Bu ülkede 12 Eylül darbesini gerçekleştiren ABD yönetimiydi. Taşeron FETÖ terör örgütünü kuran ve 15 Temmuz hain darbe rejimini planlayan ABD yönetimidir. Türkiye’ye sığınma istilasını tasarlayan ve ülkemizi bu yola karışıklığa sürüklemeye çalışan ABD yönetimidir” ifadelerine yer verildi.

'NATO'DAN ÇEKİLELİM'

Pankartta, AK Parti iktidarına da şu sözlerle seslenildi:

“Hükümete sesleniyoruz: ABD yönetimince Cumhurbaşkanımızın şahsına yapılan saygısızlıklar, esasen Türk milletine yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ABD sömürgesi değildir. Türkiye, ABD’den başka kimseye hizmet etmeyen NATO’dan ayrılmalıdır. Kürecik ve İncirlik üsleri derhal kapatılmadır. Dünya beşten, Türk milleti ABD’den büyüktür. Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti. Kahrolsun emperyalist Amerika.”

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş devam ediyor! Süper Loto sonuçları 21 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Diyanet İşleri Başkanı Arapça soruya Türkçe çeviri istedi!
Sonraki Haber