CHP'li Özgür Özel "Hediye edin" demişti! Bakan Varank'tan cevap gecikmedi: "Biraz beleşçi geldi bana"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bütçe görüşmeleri için Meclis'e Togg ile katıldı. CHP'li Özgür Özel, Bakan Varank'a "Togg'u hediye edin" teklifinde bulundu. Teknoloji Bakanı Varank'ın cevabı ise gündem oldu.

Yerli araç Togg'un üretim aşamasına geçmesiyle birlikte sosyal medyada troller tarafından algı operasyonlarının hedefi haline gelmişti. 

BAKAN VARANK TOGG İLE GÜNDEM OLDU

Özellikle CHP tarafından algılara konu olan Togg, son olarak bugün Meclis'in konusu oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Madem Togg var, Meclis'e getirsinler" lafı üzerine bütçe görüşmelerine Togg ile gitti. 

ÖZGÜR ÖZEL'DEN 'TOGG'U HEDİYE EDİN' ÇAĞRISI

O anlar sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. CHP'li vekil Özgür Özel, Bakan Varank'a "Togg'u Meclis'e hediye et" teklifinde bulundu. Özel, şu ifadeleri kullandı:

""Bakan Togg ile Meclis'e gelmiş. Hediye geri alınmaz, onu Meclis'e bırakın birde şarj ünitesi koyun. Vekiller test eder, bizimde bir katkımız olur. Biz Togg ile gurur duyarız."

BAKAN VARANK'TAN CEVAP GELDİ: "BİRAZ BELEŞÇİ"

Gazeteci Adem Metan, Meclis'e giderek Bakan Varank ile birlikte konuyla ilgili bir video çekti. 

Bakan Varank'a Özgür Özel'in teklifini soran Metan, "Bugün size bir teklif yapıldı Özgür Özel tarafından, teklif için ne diyeceksiniz?" dedi.

Bakan Varank ise, "Özgür Özel biraz beleşçi geldi bana. Arabayı istiyorsa parasını verir alır. Ben öyle yapacağım. Özgür Özelin de öyle yapması lazım." dedi.

27 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! 27 Nisan 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber