CHP'li kadınlar Maltepe'de çöp topluyor

CHP'li Maltepe Belediyesinde çalışan işçilerin grevi nedeniyle toplanamayan çöplere kadınlar el attı. Belediyeye destek veren ve işçi sendikasına tepki gösteren kadınlar, sokaklardaki çöpleri kendileri topladı.

This browser does not support the video element.

CHP'li belediyelerde devam eden grevler nedeniyle sokaklar çöp yığınlarıyla doldu. Maltepe'de ise bir araya gelen mahalle sakinleri sokaklardaki çöpleri kendileri topladı.

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a da destek veren mahalle sakini Veysel Pamuk, “Başkanımızın yanındayız işçilerimizin de yanındayız ama bu sendikanın yaptığı iş değil bu pandemi zamanında şu rezilliğe bakın. Hastalık almış başını gitmiş kimsenin bir şey yaptığı yok hem pandemi zamanında bu sendikanın yaptığı akıl alır iş değil. Bu sendikanın ne yapmak istediğini ben anlamadım ama biz sonuna kadar Ali başkanın arkasındayız “ dedi.

“SENDİKA ÇALIŞMAK İSTEYEN İŞÇİLERİMİZİN BİLE ÇALIŞMASINA İZİN VERMİYOR”

Sendikanının çalışmak isteyen işçilere izin vermediğini belirten mahalle sakini Sevim Ayşe Serin “Biz Altıntepe’de oturan mahalle sakinleriyiz. Biliyorsunuz hastalık var pandemi dönemindeyiz sendika çalışmak isteyen işçilerimizin bile çalışmasına izin vermiyor. İstedikleri 6 bin TL maaş, şu anda aldıkları maaş 4 bin 600 TL. Bu maaşı beğenmiyorlar ve çalışmak isteyen işçilerimizi de çalıştırmıyorlar. Bu gidiş hiç iyi değil ne olacağını bizde bilmiyoruz. Pandemi döneminde temizlik şart ama gördüğünüz gibi çöpleri kendimiz topluyoruz” diye konuştu.

İHA

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?