CHP'li il başkanı kontenjan paylaşımını itiraf etti: İYİ Parti ile aramızda hallediyoruz

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki kontenjan paylaşımını itiraf etti. Katıldığı yayında belediyeye 655 kişi alınacağını açıklayan Cengiz, "Adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Kavgamız dövüşümüz yok." dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, katıldığı yayında CHP'li belediyelerdeki kadroların ittifak ortakları arasında bölüşüldüğünü söyledi.

Kanal V ekranlarında açıklamada bulunan Cengiz, "Şu anda büyükşehir belediyemiz 655 kişilik bir ilan çıktı. Yedinci ayda açıklanan tasarruf kararnamesi gereği yeni bir alım yapma şansı yok. Emekli olan, istifa eden veya vefat edenlerin yerine boşalan kadrolara İŞKUR'dan ilana çıkıyorsun. Başvuru 20 binin üzerinde." diyerek işçi alımıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

"ARAMIZDA KONUŞUP HALLEDİYORUZ"

Daha sonra kontenjan paylaşımı itirafında bulunan Cengiz, "Belediye başkanımızla yaptığımız istişarelerde tabi ki burada İYİ Parti'nin de var, belediye başkanlığı meclis üyelerinin de var, partinin de var biz onu aramızda konuşup adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Kavgamız dövüşümüz yok." ifadelerini kullandı.

Malatya'da deprem oldu Yıl sonu dolar ne kadar olacak? Merkez yeni dolar tahminini paylaştı Dursun Özbek ve ikna heyeti Mehmet Büyükekşi ile görüşecek!
Sonraki Haber