CHP'li belediyelere isyan ettiler

Pandemi sürecinde vatandaşlara yardımcı olmak için 'askıda fatura' uygulaması yapan CHP'li İstanbul, Ankara ve İzmir belediyelerine karşı su faturası isyanı başladı. Kimileri 2 aydır bulunmadığı evine 3 fatura kesildiğini söylerken, kimileri de 5 katına çıkan faturaya isyan etti.

Koronavirüs salgını sürecinde yüksek gelen doğal gaz faturalarının ardından EPDK harekete geçmiş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İGDAŞ'a soruşturma başlatmıştı.

İBB ise salgını bahane ederek faturaların bir aydan fazla süre göz önüne alınarak yazıldığını söylemiş ve faturaları yeniden düzenlemişti.

SU FATURASI İSYANI BAŞLADI

Doğal gaz faturalarının yankısı sürerken, şimdi de su faturası isyanı başladı.

Sosyal medyada CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i etiketleyen vatandaşlar gelen yüksek faturalardan dert yandı.

 2 AYDIR EVDE YOK AMA 3 KEZ FATURA GELDİ

Faturaların fotoğrafını paylaşan vatandaşların kimisi 50 lira gelen faturanın 250 lirayı bulduğunu belirtirken, kimisi de 2 aydır bulunmadığı evine 3 kez fatura geldiğini vurguladı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Eylem Tok olayına Kızılcık Şerbeti dizisinde mesaj verildi! Ömer Çelik İsrail'in alçak paylaşımına ateş püskürdü! Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid 3 puanı kaptı!
Sonraki Haber