'CHP'li başkandan parti üyesine çeşme başında tecavüz' iddiası

CHP'de ortaya çıkan ve parti yönetiminin sessiz kalmayı tercih ettiği tecavüz skandallarına bir yenisi daha eklendi. Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin su almak için çeşmeye giden parti üyesi Nurcan Y.'ye tecavüz ettiği iddia edildi. Hamile kaldığını ifade eden kadın, ''Kola aldı ben de içine aspirin atıp içtim. Sonrasında düşük yaptım'' dedi.

Son zamanlarda CHP'de taciz ve tecavüz skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Antalya'da CHP Aksu İlçe Başkanlığı'nda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi.

Parti üyesi Nurcan Y., CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin 2016 yılında kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Daha sonra hamile kaldığını belirten kadın, bebeğin düşmesi için darbedildiğini iddia etti.

"KARŞI KOYDUM AMA BAŞARAMADIM"

Sabah'tan Muhammed Uzun'un haberine göre; K.Y. ile partiye gidip gelirken tanıştığını aktaran 39 yaşındaki kadın, "Bir gün yayla şenliklerinden dönerken su çeşmesine gitmiştim. Arkamdan gelmiş. Sonra bana tecavüz etmeye başladı. Karşı koydum ama başaramadım" ifadelerini kullandı.

"KOLA ALDI, BEN DE İÇERİSİNE ASPİRİN ATTIM"

Olayın ardından hamile kaldığını aktaran Nurcan Y., "Köpekler hamile kaldığı zaman, düşük yapmaları için kolaların içine aspirin katılır. Bu insanlar için de geçerli. O zamanlar kola aldı. Ben de içerisine aspirin attım, onu içtim. 1 hafta kadar karnım sürekli ağrıdı ancak sonrasında düşük yaptım" dedi.

19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu... Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!
Sonraki Haber