CHP'li başkan vatandaşın aracına böyle zarar verdi

Fethiye Belediye Başkanı CHP'li Alim Karaca'nın koruması ile birlikte bir vatandaşın aracına zarar verdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşın şikayetçi olduğu Karaca'nın,koruması ile birlikte bir süre aracı kovaladığı ardından ise zarar verdiği ortaya çıktı. Skandal görüntülerin ortaya çıkmasının ardından CHP'den henüz bir açıklama gelmedi.

This browser does not support the video element.

Fethiye'de 29 Ağustos günü meydana gelen olayda tatilci Çağlar Özbakır, otomobiliyle trafikte ilerlerken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve korumasının bulunduğu araç ile tartışma yaşamıştı. Özbakır, CHP'li başkan ve korumasının kendisine hakaret ettiğini ve aracına zarar verdiğini iddia ederek şikayetçi olmuştu.

Şikayetin ardından Başkan Karaca, 'mala zarar verme', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlamasıyla ifade verdi.

Başkan ve tatilci arasında yaşanan olayın güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Görüntülerde Alim Karaca ve korumasının tartışmanın ardından uzaklaşan aracın peşinden koştuğu, bir süre sonra ise ışıklarda duran araca zarar verdikleri görülüyor.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?