CHP ve HDP milletvekilleri Cumhurbaşkanı geldiğinde ayağa kalkmadı

Meclis, yeni yasama dönemine bugün başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama dönemi dolayısıyla Meclis'te hitaplarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'na giriş yaptığı sırada AK Parti, MHP ve İYİ Parti grupları ayağa kalkarken CHP ve HDP sıralarının oturduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla Meclis'e geldi. Erdoğan, TBMM Başkanvekili Celal Adan tarafından törenle karşılandı.

Tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonrasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki bakanlarla Genel Kurul Salonu'na geçti.

CHP VE HDP SIRALARI OTURMAYI SÜRDÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'na giriş yaptığı sırda AK Parti, MHP ve İYİ Parti grupları ayağa kalkarken CHP ve HDP sıraları oturdu.

Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı'nı ayakta karşılarken baştan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP'li diğer isimler, ayağa kalkmadı.

CHP daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'na girdiğinde ayağa kalkmamıştı.

İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz ve elektriğe zam var mı? İsmail Kartal yorumlara telefon açtırarak kendini övdürtüyormuş!
Sonraki Haber