CHP-Saadet ittifakının kurban rezaletinin ayrıntıları ortaya çıktı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı’nı Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş.’ye kiraladı. Şirket de çok düşükle ücretle Afganistanlı ve Pakistanlıları çalıştırdı. Kasaplık konusunda ehliyeti olmayan kişiler de kesimi bırakıp kaçtı. Rezalet patlayınca da şirket internet sitesini kapattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nında kasapların kaçması, kesilmeyi bekleyen kurbanlıklar ve vatandaş kesim alanında ortada bırakılması kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Kasapların kaçması, 31 Mart yerel seçimlerinde başlayan CHP-Saadet Partisi ittifakını ortaya çıkardı.

İMAMOĞLU, SAADET PARTİSİ'NE YAKINLIĞIYLA BİLİNEN FİRMAYA KİRALADI

Sabah'tan Kenan Kıran'ın haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun; Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nı Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş.'ye kiraladığı öğrenildi. Söz konusu firmanın; çok düşükle Afganistanlı ve Pakistanlı işçileri çalıştırdığı, kasaplık konusunda ehliyeti olmayan kişilerin kesimi bırakıp kaçtığı ifade edildi.

ŞİRKET İNTERNET SİTESİNİ KAPATTI!

Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş.'de yönetim kurulunun; Saadet Partisi'ne yakın Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri olduğu öğrenildi. Şirket; Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nındaki kasapların kesimi bırakıp kaçmasının ardından internet sitesini kapattığı öğrenildi.

ŞİRKETİN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AGD'DE YÖNETİCİ

Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş.'de yönetim kurulunda Ali Uğur Bulut, Yusuf Yalçın, Hüseyin Bal, Erdal Yılmaz, İbrahim Kalaycı ve Abdullah Altıntepe yer alıyor. Şirketin yönetim kurulu üyelerinin Anadolu Gençlik Derneği'nde yöneticilik yapması dikkat çekiyor.

Ali Uğur Bulut (Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi): Milli Gençlik Vakfı'nda çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şube Başkan yardımcılığı yaptı.

Yusuf Yalçın (Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi): Lise ve üniversite eğitimi esnasında MGV bünyesinde (Üniversite Komisyon Başkanlığı vb.) çeşitli görevlerde bulundu. 1995-1996 yıllarında MGV Avcılar İlçe Başkanlığı, 2007-2012 Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2012 yılından itibaren AGD İstanbul Şube İl Sekreteri, 3. Bölge Başkanlığı ve halen görevde bulunduğu İnsan Kaynakları Komisyon Başkanlığı görevini yürütmekte.

Hüseyin Bal (Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi): Lise yıllarında Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Şubesi'nde Orta Eğitim ve Tanıtma Başkanlığı görevinde bulundu. AGD İstanbul Şubesi'nde İdare Amirliği, Özel Kalem, İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. 2014 Mayıs ayından bu yana AGD Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta.

Erdal Yılmaz (Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi): MGV döneminde başlayan teşkilat hayatı, MGV Mahalle Başkanlığı, MGV Belde Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Belde Eğitim Başkanlığı, AGD Belde Başkanlığı, AGD ilçe başkanlığı olarak değişik kademelerde görev aldı. Halen Çalışan Gençlik Komisyon Başkanlığı göreviyle AGD İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta.

İbrahim Kalaycı (Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi): Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanlığı'nda görev yapıyor.

Abdullah Altıntepe (Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi): 1993 yılında Avcılar MGV'de ilçe yönetiminde göreve başladı. 1997-2001 yılları arasında Avcılar MGV'de Orta Eğitim Başkanlığı'nı yürüttü. 2001 yılında Tuzla Anadolu Gençlik Derneği'nde görevine devam etti. 2004-2006 yıllarında AGD Tuzla İlçe Başkanlığı yaptı. 2008 yılında AGD İstanbul İl Yürütme Kurulu üyeliği görevine getirildi. 2011 yılı itibarıyle AGD İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak İnsan Kaynakları Komisyon Başkanlığı, Orta Öğretim Komisyon Başkanlığı, Halkla İlişkiler Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundu. Şu an AGD İstanbul Sekretarya Komisyon Başkanlığı'nı yürütmekte...

KESİM ALANI GEÇTİĞİMİZ SENE DE SAADET PARTİSİ'NE YAKIN ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ'NE KİRALANMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nı, geçtiğimiz sene de Saadet Partisi'ne yakın Anadolu Gençlik Derneği'ne (AGD) kiralamıştı. İstanbul'da bulunan kurbanlık satış ve kesim alanlarının Saadet Partisi'ne yakın şirketlere verilmesi; "CHP ve Saadet Partisi arasında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde başlayan ittifak devam ediyor" şeklinde yorumlandı.

Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber