CHP "iktidarı" sandık dışında her yerde arıyor!

CHP’li Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Habertürk'te yayınlanan Gerçek Fikri Ne programına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Siyaset yeniden yapılanacak' sözlerini değerlendiren Atıcı, muhalefet partilerinin örgütlenmesi gerektiğini söyleyerek sokak çağrısında bulundu.

This browser does not support the video element.

CHP'li Aytuğ Atıcı, Habertürk ekranlarnda yayınlanan Gerçek Fikri Ne programında sokak çağrısında bulundu.

"ÖRGÜTLEME YOLU DA KESİNLİKLE SOKAKTAN GEÇMEK ZORUNDADIR"

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasetin yeniden yapılanacağı söylemini değerlendiren Atıcı "Muhalefet partilileri olarak bende muhalefet partisinin bir mensubuyum. Biz kendimize ne dersler çıkarmak zorundayız bunun altını çizmemiz lazım buna göre de Türkiye'yi örgütlememiz lazım. Örgütleme yolu da kesinlikle sokaktan geçmek zorundadır" diyerek sokağa dikkat çekti.


"İKTİDARIN ÇÖKÜŞÜNÜ BEKLEMEYİZ"

Ayrıca Atıcı sözlerine şöyle devam etti: "Biz iktidarın çöküşünü bekleyemeyiz kardeşim. Cumhuriyet Halk Partisi devleti kuran bir partidir ve savaş meydanlarında kuran bir partidir. Altı okundan bir tanesi devrimciliktir. O nedenle ülkeye örnek olmalıyız ve atacağımız her adımla biz yeniliklerin önünü açmak zorundayız. Bunun için bize düşen görev Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmak değil, iktidarın çöküşünü beklemek değil. Bizim ne yapacaklarımızı ve nasıl yapacağımızı halka anlatmak…"

İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME: ABD TAŞINIYOR MU? Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI!