CHP Gençlik Kolları Başkan ve yardımcıları Mersin'de gazeteye saldırdı

CHP Gençlik Kolları başkanları ve beraberindekiler, MersiN2de yayın hayatını sürdüran Haberci gazeteisne saldırdı. Saldırı sonrasında güvenlik kameralarından kimliği belirlenen 18 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

This browser does not support the video element.

Mersin'de, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı ve beraberindekiler 'Haberci' adlı yerel gazetenin binasına saldırdı.

Sosyal demokrat kişiliğiyle bilinen, Haberci gazetesinin Genel Koordinatörü Yüksel Ekici'nin giysilerinin ve ekipmanının da zarar gördüğü boyalı ve yumurtalı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarından saldırıya karışan 18 kişinin kimliklerini belirledi.

CHP Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Erden, Mersin Büyükşehir Belediyesi İşçisi Cihangir Tol, CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Uğur Korkmaz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzettin Kırılmaz, CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Toroslar İlçe Gençlik Başkanlığı Üyesi Can Asiltürk ve 12 kişinin, "tehdit, hakaret ve mala zarar verme" suçlarından yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

CHP Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Erden

CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Uğur Korkmaz

CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzettin Kırılmaz

CHP Toroslar İlçe Gençlik Başkanlığı Üyesi Can Asiltürk

Mersin Büyükşehir Belediyesi İşçisi Cihangir Tol

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle