CHP bu görüntüyü unutup AK Parti'ye 'çöp' eleştirisi yaptı

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, TBMM'de yaptığı konuşmada Sancaktepe Belediyesi'nin Roman mahallesinde çöpleri bile toplamadığını hatta elektrik ve sularının dahi olmadığını iddia etti. Purçu'ya yanıtı Roman vatandaşlar verdi.

This browser does not support the video element.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu Meclis'te yaptığı konuşmada Sancaktepe Belediyesi ile ilgili "Roman mahallesine gelip çöpleri bile toplamıyor. Sancaktepe Şantepe'ye bakın bakayım 15 yıldan beri elektrik su yok" dedi.

Purçu'nun sözlerini bölgede yaşayan Roman vatandaşlar yalanladı. Çöplerinin düzenli olarak alındığını ifade eden vatandaşlar, elektrik ve su konusunda da bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdi.

"İSTANBUL’U BİLMEMESİNE BAĞLIYORUM"

 O görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "CHP Milletvekili Özcan Purçu'nun talihsiz açıklamalarını, İstanbul’u bilmemesine ve bizi CHP’li belediyelerle karıştırmasına bağlıyorum." dedi.

VİDEONUN SONUNDA SÜRPRİZ

Döğücü, sözlerinin devamında "Sayın Vekile verecek cevabımız çok lakin istedik ki hemşehrilerimizin sözü yalan siyasetine bir tokat; videonun sonu da kendisine sürpriz olsun." ifadesini kullandı.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?