Cezayı duyunca...

Antalya'da eski eşinin yüzüne kezzap atarak ölümüne neden olan sanığa müebbet hapis cezası verildi. Tutuklu yargılanan sanık, "Allah rahmet eylesin. Adalete sığınıyorum" dedi.

Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Bünyamin Bardakçı ve taraf avukatları katıldı.Sanık Bardakçı, son savunmasında eski eşini öldürme amacının olmadığını ileri sürdü.

"ALLAH RAHMET EYLESİN"

Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Bardakçı, "Adaletinize sığınıyorum, öldürme kastıyla hareket etmedim. Eski eşimle iyi kötü günlerimiz oldu, Allah rahmet eylesin." dedi.

CANAVARCA HİSLE ÖLÜDRDÜ

Müşteki avukatı ise sanığın "Canavarca hisle ve tasarlayarak öldürme" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Kararı açıklayan mahkeme heyeti, sanık Bünyamin Bardakçı'yı "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırdı.,

YÜZÜNE KEZZAP ATMIŞTI

Bardakçı, geçen yıl 1 Haziran'da Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi'ndeki evinden işe gitmek için ayrılan eski eşi Asiye Güzel'in yüzüne kezzap atmış, yüzünün büyük bölümü tahriş olan ve vücudunda yanıklar oluşan kadın, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Yakalanan Bünyamin Bardakçı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti dizisine geri dönüyor İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Doğal gaz ve elektriğe zam var mı?
Sonraki Haber