Ceyhun Bozkurt, İlker Başbuğ'a seslendi: Kozmik odanın kapısına dikilip o FETÖ'cüleri sokmayabilirdiniz

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'tan İlker Başbuğ'a sorular: Murat Eren'i neden verdiniz ? Şemdinli'deki o iki astsubayı neden verdiniz? Kozmik odanın kapısına kendiniz dikilip o FETÖ'cüleri sokmayabilirdiniz.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, Haber Global ekranlarından yayınlanan 'Neden?' programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"FETÖ ile mücadeleyi sağlıkla yürütebilmek iki tane daha yasal düzenleme söyleyeceğim." diyen Ceyhun Bozkurt, şu ifadeleri kullandı:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Karargah iddianamesi. Bakın iddianamede geçen iki tane kritik düzenleme var.

- 11 Şubat 2014: Terfiler bir yıl öne çekildi, dört yıllık albaylar, üç yıllık generaller yaş kapsamına alındı.

Bu dört yıllık albayların YAŞ kapsamına alınması şu anlama geliyor; General yapılıyorlar. Ve bunların arasında Semih Terzi ve Gökhan Sönmezateş gibi iki tane FETÖ'cü var.

-14 Mart 2016: 28, 30 yılını tamamlayan albaylara 30, 70 bin TL fazla ikramiye verilerek gönüllü emeklilik getirildi.

Bu organize bir hareketti. Bu işten haberi olmayanlar, FETÖ'cü olmayan askerler bir sene iki sene erken emekli olup fazla ikramiye aldı. Bu orduya hakimiyet anlamında çok önemli bir yasal düzenlemeydi.

"KOZMİK ODANIN KAPISINA KENDİNİZ DİKİLİP O FETÖ'CÜLERİ SOKMAYABİLİRDİNİZ."

  Bozkurt, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yasal düzenlemeleri de sorarım. İlker Başbuğ'a da sorarım: Murat Eren'i neden verdiniz ? Şemdinli'deki o iki astsubayı neden verdiniz? Kozmik odanın kapısına kendiniz dikilip o FETÖ'cüleri sokmayabilirdiniz."

Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı!
Sonraki Haber