Ceyhun Bozkurt: Evet bir darbe ihtimali var. 'Gölge ordular' denen yapılara dikkat!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Doğu Akdeniz'de dikkat çeken son gelişmeler ile darbe tartışmaları konuşuldu.

ORTAK DOĞU AKDENİZ AÇIKLAMASINDA RUSYA, İTALYA VE İSRAİL NEDEN YOK?

Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Yunanistan, Kıbrıs Rum kesimi ve Fransa'nın, Doğu Akdeniz'deki durumla ilgili son açıklamasının ne anlama geldiğinin değerlendirildiği programda, bu açıklamaya Rusya, İtalya ve İsrail'in katılmadığına dikkat çekildi. Bu ülkelerin ortak görüşe katılmamasının önemli olduğunun vurgulandığı programda, Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin elinin her geçen daha da güçlendiğinin altı çizildi.

DARBE OLASILIĞI VAR MI?

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile Haberin Olsun'da ayrıca darbe tartışmaları da masaya yatırıldı. SuperHaber'deki yazısında neden 'Evet bir darbe ihtimali var' dediğini açıklayan Ceyhun Bozkurt, NATO'ya dikkat çekti. Gazeteciler, aydınlar, siyasetçiler gibi çeşitli kesimleri içinde barındıran Gladio tipi yapılanmaların 'gölge ordu' adı altında faaliyet gösterdiğini hatırlatan Bozkurt, darbe ortamını hazırlayan bu yapılara dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Küresel fay hatlarını etkiliyor! Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin bonservis rekorunu kırılıyor Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu
Sonraki Haber