Ceyhun Bozkurt dile getirmişti! Bakan Akar, Şoygu ve Abbas ile görüştü

Suriye krizine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan gazeteci Ceyhun Bozkurt, savunma bakanları seviyesinde bir görüşmenin gerçekleşebileceğine dikkati çekmişti.

This browser does not support the video element.

SuperHaber YouTube kanalında Barış Özkan’ın moderatörlüğünde yayımlanan Haberin Olsun programına katılan gazeteci-yazar Ceyhun Bozkurt, Suriye krizine ilişkin önemli bir detaya dikkati çekmişti.

Geçtiğimiz gün düzenlenen programda Bozkurt, “Biz kimle çalışıyoruz. Rusya ile çalışıyoruz. Suriye ile de artık istihbari olarak görüşüyoruz. Belki de askeri görüşme aşamasına doğru ilerliyoruz. Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri ve belki de Milli Savunma Bakanı görüşecek.” ifadelerini kullanmıştı. 

Programın tamamını izlemek için TIKLAYINIZ...

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?