‘ABD’nin PKK/YPG'ye destek verdiği Sincar hattında büyük mesaj veriyoruz!’

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gece saatlerine Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü unsurlarına gerçekleştirilen Pençe - Kılıç Harekatı’nın şifrelerini masaya yatırdı.

‘’İSTİKLAL’DE BİZE VERİLMEYE ÇALIŞILAN MESAJA İLK CİDDİ YANIT VERİLDİ’’

İlkbahardan bu yana Suriye'nin kuzeyine operasyon yapılacağı konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın' gelebiliriz açıklaması hayata geçti. Kandil, Tel Rıfat ve Ayn El-Arap çevresinde terör unsurları etkisizleştirdi. Hava kuvvetlerimiz tarafından terör inlerine büyük bir operasyon gerçekleştirildi. İstiklal Caddesi'nde bize mesaj vermeye çalışanlara ilk ciddi yanıt verildi. Hava kuvvetlerimizin operasyonu geniş bir alanı kapsıyor. İstiklal'deki saldırının ardından dün terör örgütünün sözde özel birimi mezuniyet törenine ABD Özel Kuvvetleri'nden katıldılar. Artık macun tüpten çıktı. Bu operasyona, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütleri için başlangıç diyebiliriz. TSK ve MİT Suriye sahasına çok hakim. Bu tür harekatlarda sahadaki istihbarat unsurlarının aktardığı bilgiler önemli avantaj sağlıyor. Sivillere tek bir zarar bile gelmiyor.

‘’PENÇE - KILIÇ’TAN SONRA SURİYE’NİN KUZEYİNDE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK’’

Suriye ve Irak sınırında Kandil, Sincar hattı üzerindeki terör hedefler vuruluyor. O hat aynı zamanda PKK/YPG'ye destek hattı. ABD'liler Sincar üzerinden örgüte destek veriyor. Bu hatta da mesaj veriyoruz. TSK'nın vurduğu Ayn El-Arap, Heseke ve Derbesiye bölgesi çok stratejik. Hava sahasını açmasalar bile bu alandaki terör unsurlarını istediğimiz gibi vurabiliyoruz. Pençe-Kılıç'tan sonra Suriye'nin kuzeyinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!