"Cevap kağıdım sosyal mesafeyi korudu"

YKS'nin ikinci oturumundan çıktıktan sonra CNN mikrofonuna konuşan bir genç verdiği cevapla izleyenleri gülümsetti. Sınav sorularını değerlendiren genç, "Cevap kağıdım sosyal mesafeyi gayet iyi korudu boş cevaplardan dolayı" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Üniversitelere giriş sınavlarının ikinci oturumu olan AYT bugün yapılan sınavla tamamlandı.

81 ilde yüz binlerce genç, iyi bir eğitim alma umuduyla sınavda ter döktü. Öğrencilerin geleceğini doğrudan etkileyen bu günde çok sayıda ilginç olay meydana geldi. Onlardan birisi de CNN Türk canlı yayınında yaşandı.

"CEVAP KAĞIDIM SOSYAL MESAFEYE UYGUNDU"

Muhabir Fulya Öztürk, sınavdan çıkan bir gence mikrofon uzattı. Soybaş, "Sınav nasıl geçti?" diye sordu. Genç, "Açıkçası eleyici bir sınavdı. Elenenler arasında ben de varım. Cevap kağıdım sosyal mesafeyi gayet iyi korudu boş cevaplardan dolayı. Çok da kötü geçmedi aslında şimdi biraz abarttım da büyük ihtimal çoğu kişi elenecek. Çok da kötü geçmedi aslında beklediğim gibi geçti" şeklinde konuştu.

Gencin konuşması izleyenleri kahkahaya boğarken sosyal medya yüzlerce kez paylaşıldı.

Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada...