Cemevi saldırısının detayları ortaya çıktı! Saldırganın asıl amacı neydi?

Ankara'da geçtiğimiz cumartesi günü 45 dakika içinde2 cemevi ve Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'na saldırı düzenlenleyen kişinin ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan, asıl amacının Eskişehir'de eylem yapmak olduğunu belirtirken, saldırıyı arkadaşına da anlattığını söyledi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şah-ı Merdan Kültür Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Ana Fatma Cemevi ve Çankaya ilçesinde bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Merkezi'ne yapılan saldırıda Ahmet Ozan Karaca 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik', 'İbadet ve mezarlıklara zarar verme' ve 'İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme' suçlarından tutuklanırken, irtibat kurduğu tespit edilen Çağdaş Can B., ile Baver G., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat