Elenen Nisa'nın arkasından hüngür hüngür ağladı

Survivor 2020'de Nisa Bölükbaşı'nın gidişi sonrası çok üzülen Cemal Can gözyaşlarına boğuldu. En yakın arkadaşının vedasıyla çok üzülen Cemal Can "Çok üzgünüm. Böyle bitmemeliydi" diye konuştu.

This browser does not support the video element.

Survivor 2020'nin Salı günü yayınlanan bölümünde Barış ve Berkan'la eleme potasına çıkan Nisa, yarışmaya veda etti. Yarışmanın başından beri Nisa ile çok yakın olan Cemal Can ise veda sonrası verdiği röportajda hüngür hüngür ağladı.

"EN ZOR OLAN İKİLİ BİZDİK"

Nisa'nın vedası sonrası konuşan Cemal Can "Belki burası bize göre değildi. En zor olan ikili bizdik. Kötü zamanlarda birbirimizi kaldırdık. Hep çok güzel bir şekilde hatırlayacağız birbirimizi eminim. Zor çok daha zorlaştı. Kısa bir zaman kaldı ama her yerde anılarımız var. Kendimi suçluyorum, hepimizi suçluyorum. Kazanabilirdik, böyle bitmesine izin vermemeliydik. Çok üzgünüm, böyle bitmemeliydi" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!