Cemal Can hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu!

Cemal Can Canseven, Survivor 2020'nin 18 Haziran Perşembe ekrana gelen son bölümündeki ada konseyinde hayat hikayesini anlattı. Cemal Can hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

Survivor 2020 yarışmacıları, 18 Haziran Perşembe ekşamı büyük oylama öncesi son kez ada konseyinde toplandı ve hayat hikayelerini anlattılar. Survivor Cemal Can hayat hikayesini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. Hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğulan Cemal Can, zaman zaman konuşamadı ve 'Yapamıyorum' dedi. Acun Ilıcalı ise "Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin. Seni rahatsız etmeyecek taraflarını anlatabilirsin" şeklinde konuştu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"