Cem Seymen'den veda mesajı!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan A'dan Z'ye programının sunucusu Cem Seymen, görevini bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

CNN Türk'ün sevilen programı  'A'dan Z'ye'nin sunucusu Cem Seyman, programını kendi isteği ile bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Seymen "Sevgili dostlarım. Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım. Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar." ifadelerini kullandı.

4 GÜN DAHA DEVAM EDECEK

Seymen, şöyle devam etti:

"Ekip olarak çok uğraştık, iyi niyetle çok gayret gösterdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma minnettarım. Program iyice oturmaya başlamıştı ve ratingler de iyi gidiyordu. Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim. Lütfen bana kızmayın. Anlayışınızı rica ederim. CNN Türk’e bana verdiği fırsat için de teşekkürü borç bilirim. Son yayınım Cuma günü olacak. 4 gün daha beraberiz. Yolumuz açık olsun.Herkese sevgiler."

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin motorin fiyatları Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu
Sonraki Haber