Çelik: Türkiye güven ülkesidir

Terör saldırısının gerçekleştirildiği İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bunu (terör saldırısını) gerçekleştiren Türkiye’ye zarar vermek isteyen terör örgütleri bedelini en ağır şekilde ödeyecektir.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz haftalarda terör saldırısının yaşandığı İstiklal Caddesi'nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. 

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelik şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye kesinlikle güvenli bir ülkedir. Kimse Türkiye'nin güven ülkesi olma durumunu değiştiremez. Tüm terör örgütleriyle mücadele edecek gücümüz var. Belediye başkanımız ve arkadaşları burayı bayraklarla donattılar. Bir gayret ortaya koydular. Bundan sonra da birlik duygusuyla güçlü mücadele vermeye devam edeceğiz. Burası gayet güvenli bir yerdir. Türkiye'ye göz diken terör örgütleri bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Dayanışma gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Buradayız, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz."

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber