Çaykur Rizespor - Kasımpaşa / LİNK

Çaykur Rizespor - Kasımpaşa maçı canlı yayınına az bir süre kaldı. Rizespor - Kasımpaşa karşılaşmasını link ile şifresiz izlemek isteyen futbolseverler internet sitelerinde ve twitter vasıtasıyla Justin TV ve IPTV linki arıyor. Selçuksports, Jestyayın, Fİİsports TV gibi diğer bazı platformlarda da şifresiz canlı yayınlar yer almakta ancak, Çaykur Rizespor - Kasımpaşa maçını yasal şekilde canlı izlemek de mümkün...

Çaykur Rizespor - Kasımpaşa maçı canlı yayın linki! Taraftarlar büyük maçı heyecanla bekliyor. Rizespor ve Kasımpaşa karşılaşması saat... başlayacak. Maçı izlemek isteyenler ise canlı yayın linkini aramaya başladılar. Öne çıkan linkler arasında ise Justin TV ve IPTV yer alıyor. Büyük merakla beklenen Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçını bu linkler dışında yasal bir biçimde de izlenebilmektedir.

Büyük maça dakikalar kala Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa taraftarları internette link arayışında...

TRT günlerinin mazide kalması ve futbol maçlarının şifreli yayınlanmaya başlanmasıyla birlikte kaçak yayınlar, yayıncı kuruluşların en büyük sorunu haline geldi.

Son yıllarda şifresiz canlı yayın izlemek isteyen futbolseverler korsan internet sitelerinden yayın yapan IPTV'lerin linklerini araştırıyor.

Süper Lig mücadelesinde bugün Çaykur Rizespor - Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçını canlı şifresiz izlemek isteyen taraftarlar da bu nedenle internette yoğun şekilde canlı yayın linki arıyor.

Peki Kasımpaşa - Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda, nasıl canlı izlenir? Nereden link bulunur? İşte detaylar...

Çaykur Rizespor Kasımpaşa Link canlı yayını yasak mı?.. Çaykur Rizespor, bugün evinde Kasımpaşa'yi ağırlıyor.

Bu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise link arıyorlar. Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı linki futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı.

Peki nedir bu canlı yayın linki? Son yıllarda futbolseverler ücretsiz canlı maç yayınlarını takip etmek için yasal olmayan kimi yöntemleri tercih ediyor. Özellikle Twitter üzerinden canlı yayın link paylaşımı yapılıyor.

İnternetten korsan olarak yayın yapan bazı internet siteleri ve IPTV linkleri üzerinden maçları yüksek kalitede izlemek mümkün. ANCAK BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

Selçuksports, Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium, sopcast, trgoals, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

ÇAYKUR RİZESPOR KASIMPAŞA CANLI İZLE 

MAÇTAN NOTLAR

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir? Zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 23. haftasında yarın sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Çaykur Didi Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Son maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Rize temsilcisi 25 puanla 13. sırada yer alıyor.

Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede yeşil-mavili ekipte sağlık sorunları sona eren 6 futbolcu takıma katıldı.

RİZE'DE 5 EKSİK

Yeşil-mavili ekipte sakatlığı bulunan golcü oyuncu Remy, İsmail Köybaşı ve yeni transfer Eric Sabo kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Fabricio Baiano ve dördüncü sarı kartını gören Dario Melnjak İstanbul temsilcisi karşısında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Sumudica, yeni takımın başında ilk kez çıktığı Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Rumen teknik adamın yerine sahada takımın başında Yardımcı Antrenör Gabriel Margarit yer alacak.

Çaykur Rizespor'da sarı kart sınırında bulunan Fernando Andrade ve Godfred Donsah ise Kasımpaşa mücadelesinde kart görmeleri halinde Aytemiz Alanyaspor karşısında görev alamayacak.

KASIMPAŞA'NIN EKSİKLERİ

Kasımpaşa'da Rizespor maçı öncesi yeni transferlerden Danny Drinkwater ve Tarkan Serbest'in sakatlıkları bulunuyor.

Fode Koita'nın da sakatlığı gerekçesiyle kadroda yer alması beklenmiyor.

BEŞ FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Yarınki mücadele öncesi Kasımpaşa'da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Oussama Haddadi, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Tomas Brecka ve Ramazan Köse, yarınki karşılaşmada kart görmeleri durumunda 24. haftadaki Atakaş Hatayspor mücadelesinde oynayamayacak.

Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden gözaltına alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti Hakim Ziyech'in geleceği belli oldu! Sözleşme detayları ortaya çıktı
Sonraki Haber