Çaycı Hüseyin'i yine öldürdüler!

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Çaycı Hüseyin' karakterine can veren Alpaslan Özmol, neredeyse her ay olduğu gibi yine sosyal medyada öldürüldü. Özmol, sosyal medyada öldürüldüğünü öğrenmesinin ardından bir video ile hayranlarına yaşadığını açıkladı. Kendisini öldürenlere de "Bakıyorum yine öldü haberlerim çıkıyor. Hah hah hah. Siz hiç merak etmeyin arkadaşlar. Ben size ölünce haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin" sözleri ile seslendi...

This browser does not support the video element.

Çocuklar Duymasın dizisinin "Çaycı Hüseyin"i Alpaslan Özmol, sosyal medyada belki de en çok öldüğüne ilişkin haberler çıkan kişi.

Örneğin pandemide ilk vakaların tespit edildiği mart ayında koronavirüs nedeniyle öldüğü iddia edilmişti Özmol'un. Ünlü oyuncu o zaman “Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Beni sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Her haberden sonra annem arıyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Mizahsa da tadında olmalı.” demişti. 

Ancak, Özmol hakkında Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül'de adeta periyodik olarak öldü haberleri yayıldı sosyal medyada. 

Tabi bunların hiçbiri doğru değildi. 

Ve son olarak bugün sosyal medyada "öldüğü" gündem oldu Özmol'un. Sürekli öldürülmekten sıkılan oyuncu ise çektiği bir video ile iddialara yanıt verdi. 

Özmol, "Bakıyorum yine öldü haberlerim çıkıyor. Hah hah hah. Siz hiç merak etmeyin arkadaşlar. Ben size ölünce haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin"  dedi.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!