Çatı Katı Aşk 1. bölüm full izle

Çatı Katı Aşk 1. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk dizisi 1. bölüm ile full izle tek parça halinde 9 Temmuz 2020 tarihinde Kanal D'de.

Başrollerinde Furkan Andıç'ın oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi 1. son bölüm ile 9 Temmuz 2020 Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Oldukça kıt kanaat geçiren Yılmaz ailesi ekonomik anlamda oldukça kötüye gitmektedir. Bunun için evin çatı katına bir kiracı yerleştirir. Ancak çatı katına asla bekar ve bir öğrenciye kiralanmayacaktır.

Kendisine yeni bir yol çizmek adına Ateş ile ailesine destek olmak adına Yasemin’in yolları kesişecektir. Bunun için ikisi de birlikte çatı katına talip olmuşlardır. Kurallar gereğince ikisi de kiracı olamayacaktır. Bunun için birlikte bir ortaklık kurmaya karar verirler.

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜM İZLE

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle