Çarpıştılar! Araçlardan biri devrildi, diğeri bahçeye uçtu!

Bolu’da, D-100 karayolunda çarpışan 2 otomobilden biri refüje devrilirken, diğeri karşı şeride geçerek fabrikanın nöbetçi kulübesinin bahçesine uçtu. Kazada 2 kişi yaralanırken, olay anında kulübede olan 2 kişi ise şans eseri kurtuldu.

This browser does not support the video element.

Kaza, D100 Karayolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Mustafa S. idaresindeki 34 UV 0760 plakalı otomobil ile aynı yönde ilerleyen Ali Ç. yönetimindeki 34 TM 8212 plakalı otomobil çarpıştı.

BİRİ DEVRİLDİ, DİĞERİ DE BAHÇEYE DALDI

Çarpışmanın etkisiyle Mustafa S. idaresindeki otomobil refüjde devrilerek ters döndü. Ali Ç.’nin kullandığı otomobil ise refüjden karşı şeride geçerek 100 metre uzaklıktaki bir fabrikanın nöbetçi kulübesinin bulunduğu bahçeye girdi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada sürücü Mustafa S. ve yanında yolcu olarak bulunan Fahriye S. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavileri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Servis kiralayan üniversiteliler ile dolmuşçuların kavgası kamerada Haluk Levent'ten BM'de İsrail ve Netanyahu'ya sert tepki Köpek gibi önce kendini sevdirdi sonra arabaya binip gitmek istedi! Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! Komşusunu arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi! müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri!